'Onverschillige Courtois zorgt voor onenigheid in kleedkamer Rode Duivels'

'Onverschillige Courtois zorgt voor onenigheid in kleedkamer Rode Duivels'
Dinsdag 11 september 2018 - 11:45   I  

Met de invoering van de Nations League kreeg het 'nutteloze' interlandvoetbal een grondige opknapbeurt. Bij de Rode Duivels is er in de kleedkamer evenwel onenigheid over de gloednieuwe competitie.

Het Laatste Nieuws kwam te weten dat doelman Thibaut Courtois niet meteen warm loopt voor de Nations League. "De meningen in de kleedkamer van de Rode Duivels bij de Nations League zijn verdeeld. Jan Vertonghen gelooft zelfs dat een eindzege de markt nog eens zal doen vollopen. Don't push it, Jan."

"Anderen vinden het oude wijn in nieuwe zakken - vriendschappelijk voetbal, niets meer, niets minder. Voor zo'n Thibaut Courtois is de competitiewedstrijd van zaterdag met Real Madrid tegen Atletic Bilbao inderdaad vele malen belangrijker dan het bezoek aan IJsland."

"Aanvoerders geven het goede voorbeeld"

Al zetten de twee belangrijkste spelers uit de selectie wel de toon in Schotland"De aanvoerders geven alvast het goede voorbeeld - Eden Hazard en Vincent Kompany waren al bij de 'uitblinkers' in Glasgow, een potje dat al helemáál niets voorstelde", besluit de krant.

Poll: Vind jij de invoering van de Nations League een goed idee?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid  I  IJsland  I  Schotland

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024