'Raiola heeft Pogba transfer naar één van deze twee topclubs beloofd'

'Raiola heeft Pogba transfer naar één van deze twee topclubs beloofd'
Donderdag 13 september 2018 - 20:35   I  

Paul Pogba leeft bij Manchester United al een tijdje in onmin met trainer José Mourinho. Het staat dan ook in de sterren geschreven dat de Franse middenvelder Old Trafford binnen afzienbare tijd zal verlaten.

De voorbije weken en maanden werd Pogba al met tal van Europese grootmachten in verband gebracht. Real Madrid en FC Barcelona zouden achter de schermen een oorlogje uitvoeren om de wereldkampioen van Manchester United in huis te halen, maar de kans is groot dat een derde hond met het been wegloopt.

Juve bereidt bod voor

Tuttosport meldt dat Juventus er alles wil aan doen om Pogba terug te halen naar Turijn. Het is niet voor het eerst dat Pogba aan een terugkeer naar de Serie A wordt gelinkt, maar nu zou de deal in een stroomversnelling komen. Sportief directeur Gabio Paratici zou de knoop doorgehakt hebben en heel binnenkort een bod willen uitbrengen op Pogba.

Juventus verkocht Pogba in de zomer van 2016 nog voor 105 miljoen euro aan Manchester United. De middenvelder ging toen even door het leven als de duurste voetballer ooit, maar is dat record ondertussen alweer kwijt aan Neymar. In Engeland kon Pogba de hoge verwachtingen nooit echt inlossen.

Update 13/9 - 20:31

Het getouwtrek omtrent Pogba is nog lang niet ten einde. Volgens Manchester Evening News is de kans inderdaad erg groot dat de Fransman binnenkort andere oorden zal opzoeken. Dat blijkt uit een belofte van Pogba's zaakwaarnemer Mino Raiola.

De excentrieke Nederlander heeft Pogba immers een transfer beloofd naar Real Madrid of Barcelona. Achter de schermen doet Raiola er nu dan ook alles aan om een verhuis naar Spanje rond te krijgen.

TAGS  I  Juventus  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  Manchester United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024