'De Sutter lijkt keuze te hebben gemaakt: Het wordt wellicht deze club'

'De Sutter lijkt keuze te hebben gemaakt: Het wordt wellicht deze club'
Donderdag 13 september 2018 - 10:00   I  

Tom De Sutter (33) is momenteel een vrije speler. Hij vertrok onlangs bij Sporting Lokeren en is op zoek naar een nieuwe club. De ex-spits van onder Club Brugge en RSC Anderlecht hoopt snel ergens te tekenen.

"Ik wil mijn carrière in elk geval op een mooie manier afsluiten", zegt De Sutter in Sport/Voetbalmagazine. "Kunnen eindigen bij Cercle als ‘Brugse verankering’ zou fantastisch zijn, op de plaats waar het voor mij is begonnen en ook nog eens op driehonderd meter van mijn huis."

"Jonge jongens opleiden"

De Sutter beseft dat hij bij Cercle mogelijk niet meteen in de ploeg geraakt. "Dan moet je wel rekenen dat je soms op de bank kunt komen te zitten om voorrang te geven aan jonge jongens die je mee moet helpen opleiden", klinkt het.

Als hij naar Roeselare - die andere West-Vlaamse formatie die interesse toont - trekt, wil hij wél iedere week spelen. "Ga je naar Roeselare, dan is het om elke wedstrijd te spelen", benadrukt De Sutter.

Update 13/9 - 10:00

De kans dat Tom De Sutter bij Roeselare aan de slag gaat, wordt met de dag groter. Het Nieuwsblad weet dat hij het aanbod van Cercle Brugge heeft afgewezen. De spits vreest dat hij er niet voldoende zal spelen en op zijn 33ste wil hij iedere week in de basis staan.

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge  I  Roeselare  I  Lokeren

donderdag 30 maart 2023

woensdag 29 maart 2023

dinsdag 28 maart 2023