'PSG legt zich neer bij vertrek Neymar en duidt opmerkelijke opvolger aan'

'PSG legt zich neer bij vertrek Neymar en duidt opmerkelijke opvolger aan'
Woensdag 12 september 2018 - 20:46   I  

Hoewel Paris Saint-Germain er tijdens de voorbije mercato in slaagde om Neymar uit de klauwen van Real Madrid te houden, zijn ze er in Parijs allesbehalve gerust op. Volgens de meest recente geruchten houdt het PSG-bestuur zelfs ernstig rekening met een vertrek van de Braziliaanse aanvaller.

Spaanse media melden dat PSG achter de schermen al werk maakt van een vervanger voor Neymar. In het Parc des Princes beseffen ze dat het onbegonnen werk is om de Braziliaan ook volgend seizoen aan boord te houden. En dus wil PSG een nieuwe wereldster.

Zo zou de Franse landskampioen zijn oog laten vallen hebben op niemand minder dan Antoine Griezmann. De aanvaller verlengde niet lang geleden zijn contract bij Atlético Madrid en is er de grote vedette, maar toch zou PSG een poging willen ondernemen om Grizou binnen te halen.

Exuberant salaris

Paris Saint-Germain wil Griezmann met een exuberant salaris over de streep trekken. De wereldkampioen zou in Parijs verenigd worden met zijn maatje Kylian Mbappé. Op het WK in Rusland zorgden beide aanvallers al voor vuurwerk en hielpen ze Frankrijk aan de wereldtitel.

TAGS  I  PSG  I  Paris Saint-Germain  I  Atlético Madrid  I  Frankrijk  I  Real Madrid

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024