Cath Luyten doet bekentenis over Frank Raes: “Zo is het als we vrijen”

Cath Luyten doet bekentenis over Frank Raes: “Zo is het als we vrijen”
Woensdag 12 september 2018 - 23:27   I  

Frank Raes vormt al járen een koppel met Cath Luyten. Toen Raes zich negen jaar geleden aan zijn hart moest laten opereren, stortte de wereld van Luyten in. Uiteindelijk kwam alles goed en ondertussen kan het koppel zelfs grapjes maken over de nieuwe hartklep van de voetbalcommentator.

"Toen de arts me belde en zei dat Frank dringend onder het mes moest, stortte mijn wereld in", steekt Luyten in een interview met Story van wal. "Ik dacht dat ik op het punt stond om weduwe te worden. Wat een opluchting dat we er op tijd bij waren. Nadien volgde wel nog een operatie van maar liefst zes uur."

"Enkele vriendinnen stelden toen voor om intussen samen iets te doen, maar ik had geen zin om de vrolijke uit te hangen. En dus heb ik mijn boekhouding in orde gebracht. Dat leidde me af."

"Als we vrijen, begint de hartklep veel sneller te slaan"

Toch maakt Cath zich na de operatie van manlief Frank niet extra zorgen om diens gezondheid. "Neen, net het omgekeerde. Sinds hij dit heeft doorstaan, weet ik dat het een taaie is. Die nieuwe hartklep blijf je wel horen. Als we vrijen, begint die veel sneller te slaan", lacht ze.

"En we horen die ook als we gaan slapen. De fabrikanten van oordopjes hebben dus goede klanten aan ons. Ach, we weten dat dat niet meer zal veranderen, dus hebben we gewoon zelf een oplossing gezocht."

TAGS  I  Raes  I  Luyten

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024