Verrassende onthullingen over Batshuayi: "Het valt hem zwaar"

Verrassende onthullingen over Batshuayi:
Donderdag 13 september 2018 - 07:21   I   door Fabian Morren

Het zijn belangrijke weken voor Michy Batshuayi. De spits voelt de druk. Tegen Schotland scoorde hij nog twee keer, maar tegen IJsland kwam hij niet van de bank bij de Rode Duivels.

Ook bij Valencia moet hij zich vooralsnog tevreden stellen met invalbeurten. Er is wat aan de hand volgens Het Laatste Nieuws. "Zo weigerde 'Batsman' op zondag halsstarrig om te verschijnen op een persmoment dat nochtans ruim op voorhand aangekondigd én goedgekeurd was door bondscoach Martínez", schrijt de krant.

"Batshuayi's makelaar haastte zich om de schade te beperken en meldde aan deze krant dat zijn spits nooit op de hoogte was gebracht van het persmoment. Damage control. Uiteraard is er meer aan de hand. Naast het feit dat Michy Batshuayi nooit de beste vriend van de Belgische pers is geweest - "ik spreek enkel wanneer ik iets te zeggen heb" is nooit een goed excuus -, dreigt de aanvaller voor het derde seizoen op rij noch in eigen club, noch bij de nationale ploeg eerste keus te zijn."

"Na een jaar bankzitten bij Chelsea en een door een blessure gefnuikte uitleenbeurt aan Borussia Dortmund mag het bij Valencia nu wel eens raak zijn, toch? Do or die. Bij mensen die het kunnen weten valt te horen dat die druk zwaarder op hem weegt dan de Instagramspits op zijn drukbezochte sociale media laat doorschemeren."

TAGS  I  Valencia  I  Rode Duivels

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022

maandag 5 december 2022