Martinez laat Rode Duivel vallen: “Hij is helemaal uit het zicht verdwenen”

Martinez laat Rode Duivel vallen: “Hij is helemaal uit het zicht verdwenen”
Donderdag 13 september 2018 - 14:35   I  

De Rode Duivels hebben een goede interlandbreak achter de rug. Eden Hazard en co keerden ongetwijfeld met een goed gevoel terug naar hun club. Divock Origi, al een tijdje geen Rode Duivel meer, zal met gemengde gevoelens naar de prestaties van de nationale ploeg kijken.

Origi zag eerder deze zomer het WK in Rusland aan zijn neus voorbijgaan. Voor de wedstrijden tegen Schotland en IJsland haalde Roberto Martinez nieuwkomers als Hans Vanaken, Birger Verstraete, Leandro Trossard en Timothy Castagne bij de groep, maar van Origi is nog steeds geen spoor.

Volgens Het Nieuwsblad gaat Origi, dit seizoen bij Liverpool geen eerste keus, het moeilijk krijgen. "Eden Hazard en Romelu Lukaku zijn de blikvangers van deze Rode Duivels en zijn boven elke twijfel verheven. De ene regisseert, de andere scoort", zegt chef voetbal Ludo Vandewalle in de krant.

Uit het zich verdwenen

"Zij tillen deze ploeg op het niveau waar ze nu staat. Al probeert Martinez wel. “Ik zag Batshuayi op training en die was heel sterk bezig”, aldus de bondscoach. Benteke wordt op een steeds grotere achterstand geplaatst en Origi is helemaal uit het zicht verdwenen", concludeert Vandewalle.

Poll: Moet Origi een nieuwe kans krijgen bij de Rode Duivels?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Liverpool

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024