Vanderhaeghe mogelijk snel weg bij AA Gent: “Tijdelijke oplossing”

Vanderhaeghe mogelijk snel weg bij AA Gent: “Tijdelijke oplossing”
Donderdag 13 september 2018 - 18:01   I  

Yves Vanderhaeghe leidde AA Gent tijdens het begin van dit seizoen naar een 13 op 18, maar Europees grepen De Buffalo’s wel voor het tweede opeenvolgende seizoen naast een plaats in de poules van de Europa League. En zo is men binnen de club nog steeds niet overtuigd van de huidige trainer.

Het is een publiek geheim dat voorzitter Ivan De Witte en manager Michel Louwagie hun twijfels hadden en hebben bij Vanderhaeghe. Volgens Het Nieuwsblad moet de West-Vlaming het bestuur dit seizoen echt weten te overtuigen.

Scepsis

“Vanderhaeghe nam vorig jaar tijdens het seizoen met groot succes over van Hein Vanhaezebrouck. Tijdens de play-offs kende AA Gent echer een dip die scepsis opwekte binnen de club. Vanderhaeghe moet nu met een aflopend contract bewijzen dat hij bij AA Gent meer is dan een tijdelijke oplossing”, schrijft de krant.

De komende maanden worden ongetwijfeld cruciaal voor de toekomst van Vanderhaeghe. Hij moet zich met zijn ploeg in de top van het klassement nestelen en de beleidsbepalers bij Gent zien te overtuigen van zijn kwaliteiten. Zo niet, is hij mogelijk snel weer weg in de Arteveldestad.

Poll: Is Vanderhaeghe de juiste trainer voor AA Gent?

TAGS  I  AA Gent

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024