Verheyen heeft nieuws over de (vervelende) situatie van Lombaerts

Verheyen heeft nieuws over de (vervelende) situatie van Lombaerts
Donderdag 13 september 2018 - 16:15   I  

De transferperiode is achter de rug en Nicolas Lombaerts (33) is nog steeds een speler van KV Oostende. Nochtans hadden ze in de Versluys Arena het idee opgevat om de ervaren rot van de hand te doen. Lombaerts weegt immers zwaar op de begroting. Nu heeft trainer Gert Verheyen meer nieuws over de vervelende situatie van Lombaerts.

Dat Lombaerts na het sluiten van de transfermarkt in Oostende achterbleef, leek geen al te goed nieuws te zijn voor de verdediger. Toch ziet Verheyen geen problemen. “Alle posities zijn dubbel bezet. Wat Lombaerts betreft: van mij moést hij nooit weg. Ik heb hem wel altijd gezegd dat ik hem geen basisplaats kan garanderen", zegt Verheyen op de webstek van KVO.

Verheyen legt ook uit waarom Lombaerts geen eerste keus is. "In ons systeem moet je als linksvoetige centrale verdediger ook je plan kunnen trekken als zuivere linksachter en dat kunnen mannen als Tomasevic of De Bock nu eenmaal beter. Maar blessures en schorsingen zijn snel gebeurd en dan zal Lombaerts zeker nog nuttig zijn."

TAGS  I  KV Oostende

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024