Martinez hakt knoop door: “Hij neemt de positie van Carrasco in”

Martinez hakt knoop door: “Hij neemt de positie van Carrasco in”
Donderdag 13 september 2018 - 19:32   I  

Yannick Carrasco moet de bondscoach wel zorgen baren. Het kan haast niet anders. Tegen IJsland was de 25-jarige speler van Dalian Yifang andermaal niet goed. Ondertussen staan verschillende spelers te springen om de positie van Carrasco in te nemen.

Volgens Het Nieuwsblad bestaat er geen twijfel over dat Carrasco tijdens de volgende interlandbreak zijn plaats verliest bij de nationale ploeg. Hij zal misschien wel nog opgeroepen worden, maar een basisplaats zal er niet meer inzitten.

"Als Chadli straks bij Monaco geregeld speelt, zal hij die positie op de linkerflank wel innemen", zegt chef voetbal Ludo Vandewalle in de krant. "Carrasco was daar lange tijd de vaste man, maar hij heeft daar nu al een jaar lang geen overtuigende prestatie meer geleverd."

Hazard pushen

"Op het WK had Chadli hem daar al verdrongen, maar door transfer- en blessureperikelen was de kersverse Monaco-speler dit seizoen nog niet aan spelen toegekomen. Martinez is op die positie ook Thorgan Hazard aan het pushen, maar die moet nog even roderen."

Poll: Wie moet op links spelen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Monaco

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024