Wesley kan het nog steeds niet geloven: "Ik kon toen wel wenen"

Wesley kan het nog steeds niet geloven:
Donderdag 13 september 2018 - 17:29   I  

Wesley Moraes (21) is ondertussen niet meer weg te denken uit het elftal van Ivan Leko. Toch zet hij zichzelf af en toe naast de ploeg door zijn onnodige fouten. Onlangs hing er de Braziliaan een zware schorsing boven het hoofd voor een elleboogstoot. Wesley kan het nog steeds niet geloven.

“Zes matchen schorsing... (grijnst) Ik kon wel wenen, weet je", geeft Wesley toe in een interview met Het Laatste Nieuws. "Ik was zó goed gestart aan het seizoen en dan plots... Wat er toen allemaal gezegd en gebeurd is, heb ik nooit goed beseft. Op een gegeven moment zei Dévy (Rigaux, teammanager, nvdr.) dat ik weer mocht spelen, maar waarom wist ik niet. Het maakte me ook niet uit."

"Ik voelde me zo ongelukkig toen ik aan de kant moest blijven, dat de motivatie ongelooflijk groot was toen ik weer mocht spelen tegen Anderlecht. De ploeg had mij nodig – dat heb ik gevoeld aan mijn ploegmakkers toen ik niet mocht spelen. Dévy zei: ‘Nu zullen de verdedigers je nog harder aanpakken, maar wees gewoon bezig met je spel.’ Ik weet dat ze als een gek naar mij toe vliegen, maar ik leer ermee omgaan."

"Dit zal niet meer gebeuren"

Wesley maakt ook meteen een belofte: "Dit zal niet meer gebeuren. Ik had ook nooit de intentie om iemand te blesseren. Dat ik alsnog geschorst kan worden, daar probeer ik niet aan te denken. Ik heb mijn lesje wel geleerd. Het is moeilijk om rustig te blijven wanneer ze je aanvallen, maar dat geldt voor elke speler.”

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024