Martinez laat JPL-speler links liggen: “Het zal nog even duren”

Martinez laat JPL-speler links liggen: “Het zal nog even duren”
Donderdag 13 september 2018 - 21:36   I  

De concurrentie bij de Rode Duivels is moordend. Iedereen moet knokken voor zijn plaats in de selectie van Roberto Martinez. Het is dan ook niet onlogisch de bondscoach niet iedere opgeroepen speler minuten kan gunnen.

Zo behoorde Leandro Trossard tijdens de meest recente interlandbreak tot de selectie van Martinez, maar kwam hij niet in actie. Volgens Ludo Vandewalle, chef voetbal bij Het Nieuwsblad, is de kans reëel dat Trossard nu even zal moeten wachten op een nieuwe kans bij de nationale ploeg.

Vandewalle oordeelt over de positie van rechtsbuiten. Momenteel is Dries Mertens daar eerste keus, maar blijft dat ook zo? "Mertens is niet altijd even aanwezig, maar hij heeft nog een voorsprong op wie er achter komt: Thorgan Hazard. Januzaj en Vanaken kunnen ook op die positie schuin achter de spitsen spelen."

"Trossard mocht als enige debutant niet invallen"

"Trossard mocht als enige debutant tegen Schotland niet invallen, in IJsland zat hij op de tribune. Het zal dus nog even duren", oordeelt Vandewalle. Trossard zelf gaf deze week aan dat hij al tevreden was om deel uit te maken van de Rode Duivels. Dat hij geen speelminuten kreeg, kon hij dan ook plaatsen.

Poll: Had Trossard nu al speelminuten moeten krijgen bij de nationale ploeg?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024