Na gemiste carrière terug in België: "Hij had bij Chelsea kunnen spelen"

Na gemiste carrière terug in België:
Donderdag 13 september 2018 - 22:43   I  

Als je het potentieel hebt om de absolute top te bereiken, maar op 33-jarige leeftijd terug naar België komt, dan is er iets mis. Heeft Dieumerci Mbokani een fantastische carrière gemist? Daar lijkt het toch wel op, ja...

Dieumerci Mbokani (33) hoopt in de herfst van zijn carrière nog eens te kunnen vlammen in de Belgische competitie. De Congolese aanvaller tekende een contract bij Royal Antwerp FC en gaat er opnieuw samenwerken met Laszlo Bölöni, die hij nog kent van bij Standard.

Dat Mbokani op zijn 33ste opnieuw in ons land belandt, is ergens opmerkelijk te noemen. Hij speelde doorheen zijn carrière bij Anderlecht, Standard en maakte ook in het buitenland furore. Al zat de absolute top er nooit écht in voor de goaltjesdief.

Chelsea of Manchester United

Youssouf Mulumbu, met wie Mbokani zowel bij West Bromwich Albion als Congo de kleedkamer deelde, meent dat de spits het veel verder had kunnen schoppen.  "Hij had het potentieel om bij Chelsea of Manchester United te voetballen. Bepaalde factoren hebben hem belet een grote carrière te maken als Eto’o of Drogba", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.

 

Poll: Had Mbokani meer uit zijn carrière kunnen halen?

TAGS  I  Antwerp  I  Standard  I  Anderlecht

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024