Rode Duivel maakt het bont: "Hij is niet slim geweest"

Rode Duivel maakt het bont:
Donderdag 13 september 2018 - 23:23   I  

Sommige Rode Duivels plukten deze zomer de vruchten van een sterk wereldkampioenschap. Axel Witsel verhuisde naar Borussia Dortmund, Thibaut Courtois naar Real Madrid en Nacer Chadli naar AS Monaco. Toch kreeg niet iedereen zijn zin. Zo moest Eden Hazard bij Chelsea blijven en pakte ook Dedryck Boyata naast een transfer.

Boyata speelde zich in Rusland in de kijker van enkele ploegen uit de Serie A en de Premier League, maar uiteindelijk geraakte hij niet weg bij zijn huidige werkgever Celtic. Dat hij een transfer probeerde te forceren, zint de Celtic-aanhang niet. Boyata werd zelfs al uitgefloten door zijn eigen fans.

"De Schotten kennende vrees ik dat hij een groot probleem heeft", zegt commentator Eddy Demarez bij Sporza. "Eens je op hun hart trapt, is het voor altijd voorbij. Hij zal ongelooflijk goed moeten spelen om het goed te maken en vergeten zullen ze dit in Glasgow nooit doen."

Niet slim

"Hij moet sowieso nog bewijzen dat hij in de buurt kan komen van het niveau van een Kompany of een Alderweireld. Maar hij is sowieso niet slim geweest", besluit Demarez.

TAGS  I  Celtic  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024