Mazzu naar Belgische topclub? "Zij toonden concrete interesse"

Mazzu naar Belgische topclub?
Vrijdag 14 september 2018 - 08:30   I   door Redactie

Felice Mazzu is nu al aan zijn zesde seizoen als trainer van Charleroi bezig. De coach geeft toe dat hij zich wel klaar voelt voor een nieuwe uitdaging. Een Belgische topclub is dan een logische volgende uitdaging.

"Op een bepaald moment in je leven wil je weten wie je echt bent. Ik kom van nergens, dat mag je niet vergeten. De mensen lachten met mij toen ik trainer werd in eerste klasse. Nu weet ik wat het is om te werken op het hoogste niveau, maar ik weet niet of ik bekwaam ben om het ook ergens anders te doen. Ik denk er steeds vaker aan: wat zou ik waard zijn als trainer van een andere club? Ik ken enkel Charleroi, hé", zegt Mazzu in Het Laatste Nieuws.

"Ik hoop dat er ooit een voorzitter van een andere club tegenover mij zit die zegt: 'We willen je als trainer.' Enkel Standard toonde ooit concrete interesse. Voorts praten ze hier en daar en ginder over Mazzu, maar ik heb zelf nooit iemand gehoord. Ik hoop dat er ooit een voorzitter van een andere club tegenover mij zit die zegt: 'We willen je als trainer.' Enkel Standard toonde ooit concrete interesse. Voorts praten ze hier en daar en ginder over Mazzu, maar ik heb zelf nooit iemand gehoord."

TAGS  I  Charleroi

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024