‘Het is de bedoeling dat Eden Hazard hun verrassende toptransfer wordt’

‘Het is de bedoeling dat Eden Hazard hun verrassende toptransfer wordt’
Vrijdag 14 september 2018 - 17:14   I   door Redactie

Volgens roddelmedium Diario Gol is Eden Hazard straks weg bij Chelsea. De aanvaller zou aan de club laten weten hebben dat dit zijn laatste seizoen wordt bij de Blues.

Hazard heeft nog een contract tot 2020. Als hij niet bijtekent - en dat is hij niet van plan - moet Chelsea na dit seizoen onderhandelen onder een transfer. De club staat dan flink onder druk, anders dreigt hij transfervrij te vertrekken.

Real Madrid toont nog steeds belangstelling in Hazard en weet dat de voortekenen nu wel gunstig zijn. Komende zomer wordt het een pak interessanter om Hazard binnen te halen.

Plan A bij Real is nog steeds Neymar. Bij PSG wordt echter met kracht ontkend dat er plannen zijn om de Braziliaan van de hand te doen. Als Neymar niet lukt, komt Hazard weer vol in beeld bij Real.

Update 14/9 – 17:14

Ook Don Balon bericht over een aankomende transfer van Eden Hazard. Volgens het medium is de Rode Duivel opnieuw in beeld bij Real Madrid. De komst van Neymar zou niet realistisch zijn, en daarom ligt Hazard in polepositie om de nieuwe ster van De Koninklijke te worden.

“Florentino Perez beseft dat zowel Neymar als Kylian Mbappé onhaalbaar is. Hij heeft de twee spelers dan ook uit het hoofd gezet. Het is nu de bedoeling dat Hazard de verrassende toptransfer van Real Madrid wordt”, schrijft Don Balon. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024