Club Brugge-speler imponeert: "Binnen drie jaar bij de nationale ploeg"

Club Brugge-speler imponeert:
Vrijdag 14 september 2018 - 13:51   I  

Club Brugge lijkt tijdens de afgelopen transferperiode goed werk geleverd te hebben. Vincent Mannaert en co haalden tal van nieuwe spelers binnen en één van hen maakt nu al veel indruk. Arnaut Danjuma heeft zijn start bij blauw-zwart niet gemist en dat hebben ze ook in Nederland gezien.

Danjuma kreeg de voorbije dagen al heel wat complimentjes. Ook bij NEC, zijn vorige club, zijn ze lovend over Danjuma. Algemeen directeur Remco Oversier op kop: "Toen ik net in dienst was bij NEC en hem bezig zag, wist ik: Dat is er eentje die binnen drie jaar het Nederlands elftal haalt. Hij is echt goed, hè", klinkt het bij Voetbal International.

"Als je hem zonder bal de diepte in stuurt, is hij niet uitzonderlijk snel, maar áán de bal is hij dreigend, explosief en hij kan zowel binnendoor als buitenom. Ook zijn traptechniek is fenomenaal. Die jongen heeft zó veel potentie. Je zou al zijn goals eens moeten ontleden, allemaal verschillende types."

"Ik heb rechtsbacks zien omvallen"

En Oversier gaat nog een stapje verder. "Ik heb rechtsbacks letterlijk zien omvallen omdat ze het niet meer wisten. Aanvallend gaat hij heel snel. Dat hij bij PSV niet doorbrak, had te maken met een slepende blessure, daardoor verdween hij uit beeld."
 

Poll: Gaat Danjuma snel bij het eerste elftal van Oranje belanden?

TAGS  I  Club Brugge  I  NEC

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024