KV Oostende redt in extremis nog een punt tegen Cercle Brugge

KV Oostende redt in extremis nog een punt tegen Cercle Brugge
Zaterdag 15 september 2018 - 21:47   I  

Voor doelpunten trok je vandaag best niet naar de Belgische voetbalvelden. Standard en Charleroi kwamen niet tot scoren en ook in de wedstrijden tussen Waasland-Beveren en Eupen en KV Oostende en Cercle Brugge vielen er amper doelpunten te bespeuren. Twee zelfs maar, eentje van Cercle Brugge en eentje van KV Oostende.

KV Oostende - Cercle Brugge 1-1

Beide ploegen begonnen niet slecht aan het seizoen en lijken af te stevenen op een rustig seizoen. Beide ploegen bengelen net onder de top 6 en slechts één puntje stonden ze van elkaar verwijderd voor het duel. Cercle leek lang de volle buit mee terug te nemen naar Brugge, na een doelpunt van kapitein Lambot. In het slot zorgde Vandendriessche nog voor de gelijkmaker.

Waasland-Beveren - Eupen 0-0

Eupen wist nog maar net een reeks neer te zetten en won net voor de interlandbreak zelfs nog tegen Standard, maar op de Freethiel werd het minder spectaculair. Waasland-Beveren kwam in het slot nog het dichtst bij de overwinning, maar het bleef steken op een gelijkspel. Daardoor blijven de Waaslanders op de voorlaatste plaats staan.

TAGS  I  Cercle Brugge  I  KV Oostende  I  Waasland-Beveren  I  Eupen

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024