Anderlecht-speler zakt door het ijs: "Hij faalt en valt te licht uit"

Anderlecht-speler zakt door het ijs:
Zondag 16 september 2018 - 11:14   I  

Het gaat niet goed met RSC Anderlecht. De Brusselse club verloor zaterdagavond met 1-0 op het veld van KRC Genk en verschillende spelers maakten een slechte beurt. Zo zakte Antonio Milic - niet voor het eerst - door het ijs.

"De nul houden is echt een probleem bij Anderlecht", analyseert Het Nieuwsblad. "Dat lukte op Genk weer niet en doelman Didillon hield zijn ploeg nog een paar keer goed recht. Oké, de defensie was gehavend zonder Vranjes en Bornauw en bij de tegengoal liet Santini zijn man lopen, maar Milic valt toch te licht uit", krijgt de Kroaat een veeg uit de pan.

Milic lijkt nog te moeten wennen aan het feit dat hij bij een topclub zit. "Het is niet dat hij flagrant in de fout ging, maar de Kroaat oogt vaak nerveus en faalt in het uitvoetballen. Als Lawrence fit is, kan hij de linksvoetige verdediger worden. Anderlecht moet hopen dat de Engelsman beter is."

"Sanneh straalde rust uit"

Nieuwkomer Bubbacar Sanneh krijgt dan weer een pluim op zijn hoed. "Sanneh - de verdediger van 8 miljoen - straalde wel een zekere rust uit en ook Najar trok weer zijn streng in de driemansdefensie, maar meer defensieve zekerheid is nodig. In Trnava mag Vranjes wel spelen."

Poll: Is Milic goed genoeg voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024