Moeskroen veegt de nul van de tabellen tegen KV Kortrijk

Zondag 16 september 2018 - 16:22   I

Moeskroen heeft de eerste driepunter van het seizoen beet. De komst van de Duitse coach Bernd Storck heeft dus meteen zijn vruchten afgeworpen. Het won thuis met 1-0 van KV Kortrijk, dat op het einde wel nog dicht bij de gelijkmaker kwam.

Een hoogstaande partij voetbal werd het niet, maar beide ploegen lieten bij momenten wel knappe dingen zien. Gigantische kansen kwamen er niet, maar beide doelmannen moesten toch alert zijn. Vlak voor de rust kwam Moeskroen dan toch op voorsprong vanop de stip. Dimitri Mohamed bracht de thuisploeg op voorsprong.

KV Kortrijk ging in de tweede helft nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker, maar Moeskroen wilde de eerste punten van het seizoen heel erg graag thuis houden. Dat lukte ook, al kwam KVK op het einde nog heel dicht bij de gelijkmaker. Moeskroen blijft wel laatste, maar sluipt iets dichter bij de rest.