Grijpt Vanaken naast Gouden Schoen? "Hij is de topfavoriet"

Grijpt Vanaken naast Gouden Schoen?
Maandag 17 september 2018 - 10:02   I   door Redactie

Hans Vanaken wordt door velen gezien als de grote favoriet om de Gouden Schoen te winnen. Toch zijn er plaatsen in België die daar anders over denken.

In Genk bijvoorbeeld ziet men slechts één topkandidaat: Alejandro Pozuelo. Een beetje chauvinisme moet kunnen. De Spanjaard was ook tegen Anderlecht weer bijzonder sterk.

"De steun van de coach is voor mij essentieel geweest om weer naar mijn topniveau toe te groeien", bevestigt Pozuelo in Het Laatste Nieuws. "Ik ben een Spanjaard. Wij zijn gevoelsmensen. Wij moeten liefde en vertrouwen voelen om echt het beste uit onszelf te halen. Ik voel me door iedereen, de staf, de ploegmakkers, de supporters gesteund en dat reflecteert zich in mijn prestaties op het veld."

Peter Maes

"Het is van mijn eerste seizoen hier in Genk geleden dat ik me nog zo goed gevoeld heb", vervolgt Pozuelo. "Onder Peter Maes speelden we toen ook een prima seizoen met een mooie Europese campagne. Alleen denk ik dat de ploeg nu al een stuk verder staat. We hebben meer ervaring en onze kern is sterker in de breedte."

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024