Zware uithaal naar Play Sports: "Kijker wordt niet ernstig genomen"

Zware uithaal naar Play Sports:
Maandag 17 september 2018 - 13:00   I   door Redactie

François Colin is niet mals voor Play Sports. De betaalzender ging vrijdag volgens de journalist de mist in voor en tijdens de wedstrijd tussen Club Brugge en Lokeren.

"Mijn voetbalplezier was al voor de match en tijdens de rust op de proef gesteld. Op Play Sports zat een keur aan voetbalkenners rond de tafel. Bob Peeters is uiteraard ok, alhoewel ik me afvraag hoe je als trainer van een club uit 1B de tijd vindt om 1A en het Europese topvoetbal goed te volgen. In Westerlo zijn er echter geen klachten. De Kemphanen voeren heel verrassend het klassement aan", aldus Colin tegenover Dewitteduivel.com.

"Naast Peeters zaten echter Herman Brusselmans, Jean Blaute en Chris Vandenabbeele, de man die het nachtelijk nieuws in onverwachte plooien legt", vervolgt Colin. "Van een betaalzender, die voor een nichepubliek werkt, mag ik als voetballiefhebber verwachten dat ik ernstig word genomen. Dat ik een analyse krijg van mensen die dag in dag uit professioneel met voetbal bezig zijn. Niet met supporters, ook al en vooral omdat ze BV’s zijn."

Foto: Play Sports

Poll: Kijk jij graag naar Play Sports?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Standard  I   KV Oostende  I   AA Gent  I   RC Genk  I   KV Mechelen  I   Antwerp  I   Beerschot-Wilrijk

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024