Hein onder vuur: "Zo kan iedereen trainer worden"

Hein onder vuur:
Maandag 17 september 2018 - 16:19   I   door Redactie

François Colin heeft zijn twijfels bij Anderlecht. Paars-wit kampt met een aantal problemen en de journalist is ook niet onder de indruk van de uitspraken van Hein Vanhaezebrouck na de nederlaag op Genk.

"De quote van de week gaat naar Hein Vanhaezebrouck: ‘Ik heb mijn spelers tijdens de rust nog gezegd dat stilstaande fases beslissend konden zijn en we incasseren een goal na een hoekschop. Ik heb dus gelijk gekregen.’ Als trainer zijn zo gemakkelijk is, kunnen we allemaal solliciteren. Overigens ging de standaardsituatie aan de voorzet van het doelpunt van Dewaest vooraf", zegt Colin op Dewitteduivel.com.

"Genk blijft dus in het spoor van Club Brugge, Anderlecht valt verder terug. Dimata en Santini vormden een koningskoppel tegen ploegen uit de onderste helft van de rangschikking, maar konden zaterdag geen strandbal raken. Dimata verhinderde zelfs de gelijkmaker in plaats van te scoren. Zes punten achterstand is in het play-offsysteem niets, maar dit paars-wit straalt weinig uit en ontbeert een echte Anderlecht-voetballer. Een Pozuelo zeg maar", aldus Colin.

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024