“Hazard kan Ronaldo-achtige proporties gaan bereiken”

“Hazard kan Ronaldo-achtige proporties gaan bereiken”
Maandag 17 september 2018 - 21:04   I  

Eden Hazard is dit seizoen als een gek uit de startblokken geschoten. De Rode Duivel scoort aan de lopende band en lijkt in de vorm van zijn leven. En dat hebben ze ook in Nederland gezien.

Bij Voetbal International prijst Süleyman Öztürk onze landgenoot de hemel in. “Eden Hazard heeft trainers gehad die hem vertelden ‘Je moet meelopen met je back en achterom kijken.’ Maar dan pak je iets van hem af”, steekt de journalist van wal.

“Je ziet dat hij nu nog gevaarlijker kan zijn onder een trainer zoals Sarri. Die zei dat Hazard dit seizoen gemakkelijk veertig doelpunten kan maken. Dat zijn er heel veel, maar Hazard ligt wel op koers met vijf doelpunten uit vijf wedstrijden.”

“De beste op het WK en in de Premier League”

“Hij was deze zomer al de beste speler op het WK in Rusland, wat andere mensen ook beweren. Hazard was veruit de beste. En hij is ook de beste speler in de Premier League. Hij werd in verband gebracht met Real Madrid, maar daar heerste er wat scepsis. Hij zou te weinig scoren voor een speler die op de linkerflank speelt.”

 

Özturk besluit met hele mooie woorden voor de kapitein van de Rode Duivels. “Met de juiste trainer kan Hazard de woorden van zijn critici afstraffen en Cristiano Ronaldo-achtige proporties gaan bereiken.”

Poll: Kan Hazard even goed als Ronaldo worden?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024