'Champions League nu al een ontgoocheling voor Club-fans'

'Champions League nu al een ontgoocheling voor Club-fans'
Dinsdag 18 september 2018 - 09:15   I   door Redactie

Vanavond zal Jan Breydel niet helemaal uitverkocht zijn voor het CL-duel tussen Club Brugge en Borussia Dortmund. Stephan Keygnaert, chef voetbal van Het Laatste Nieuws, vindt dat geen verrassing. Volgens hem zijn de Club-fans toch wat ontgoocheld met de loting.

"Vincent Mannaert vindt onze inschatting van groep A ('je krijgt er geen opstoot van adrenaline van') al te negatief. We stellen vast dat Olympia vanavond niet volloopt - "een kleine 25.000 mensen", klinkt het op de club. Ter vergelijking: Rode Ster Belgrado verkocht zijn 52.000 tickets in een tijdsspanne van drie uur", aldus Keyganert. 

"De Serviërs zijn ondergebracht in een poule met Napoli, PSG en Liverpool. Neymar, Cavani, Salah. Mensen willen nu eenmaal graag sterren zien, vedetten - dat was al zo in de tijd van de Romeinen. Panem et circenses. Brood en spelen."

"Monaco is weliswaar de juiste ploeg om mee te duelleren voor het Europa Leagueticket, Atlético Madrid en Borussia Dortmund hadden de toeters en bellen van Real Madrid en Bayern München moeten zijn."

Poll: Vind jij de loting tegenvallen voor Club?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024