Zulte Waregem spreekt zich na dramatische start uit over positie Dury

Zulte Waregem spreekt zich na dramatische start uit over positie Dury
Dinsdag 18 september 2018 - 13:30   I  

Zulte Waregem is dramatisch aan het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League begonnen. Na zeven speeldagen staat de teller op amper vijf punten. Te weinig voor een ambitieuze subtopper als Essevee, maar dat wil niet zeggen dat de trainer ter discussie staat.

Dury geniet veel aanzien bij Zulte Waregem en zal niet snel aan de kant geschoven worden. Dat maakt hoofdaandeelhouder Tony Beeuwsaert dan ook duidelijk bij Sport/Voetbalmagazine. "Ik ben in 2016 een engagement aangegaan met Francky en met Eddy Cordier. Tot vandaag trekt niets dat in twijfel. Zolang ik hier ben, zullen zij hier zijn, duidelijk?"

Dat Dury op een gegeven moment zelf weg zou willen, is een mogelijkheid. Maar daar houden ze aan de Gaverbeek geen rekening mee. "Hij is nog altijd zeer enthousiast. Ik zie dus geen reden", zegt Beeuwsaert.

"Zulte Waregem is de laatste twee jaar sterk gegroeid"

Dury heeft niet meer dezelfde macht als pakweg vijf jaar geleden, en dat zou de trainer niet zinnen. "In een klein bedrijf doet de baas alles zelf, maar Zulte Waregem is de laatste twee jaar sterk gegroeid, waarbij verschillende mensen elk hun bevoegdheden hebben", benadrukt Beeuwsaert.

"Francky het sportieve, Eddy is de CEO met nog heel wat andere verantwoordelijkheden, en ik kom, met een andere kijk op de zaken, soms met nieuwe voorstellen, waarvan Eddy én Francky veel hebben bijgeleerd. Je kunt alleen groeien als je naar elkaar luistert. En dat gebeurt."

TAGS  I  Zulte Waregem

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024