"Zet Eden Hazard bij die club en hij maakt er dit seizoen 40"

Dinsdag 18 september 2018 - 14:00   I  

Chelsea-trainer Maurizio Sarri deed tijdens het voorbije weekend een hele straffe uitspraak over Eden Hazard. Volgens de Italiaan moet Hazard dit seizoen in staat zijn om 35 à 40 doelpunten te maken. Een serieuze uitdaging, maar is dat ook effectief mogelijk?

Stuart Pierce, gewezen Engels international en tegenwoordig analist, heeft zo zijn twijfels. “Ik ben er niet zeker van dat Chelsea de competitie voldoende gaat domineren en genoeg kansen gaat krijgen om Eden Hazard aan veertig doelpunten te helpen. Je moet toch rekening houden met ploegen als Manchester City en Liverpool.”

“Zet Hazard in zijn huidige vorm bij Liverpool of Manchester City en dan is hij volgens mij in staat om veertig keer de weg naar de touwen te vinden”, gaat Pierce verder bij Sky Sports. “Hazard is tegelijkertijd iemand die zich goed moet voelen bij zijn club. En dat hebben ze de voorbije jaren goed aangepakt bij Chelsea.”

"Ik had niet gedacht dat Hazard nu nog bij Chelsea zou spelen"

Dat Hazard deze zomer gewoon op Stamford Bridge bleef, verbaast Pierce. “Ik had niet gedacht dat Hazard nu nog bij Chelsea zou spelen. Ik dacht dat andere grote clubs gewoon de gevraagde som zouden neertellen voor een speler van zijn kaliber. Hazard is toch de speler die van Chelsea een titelkandidaat maakt.”

“Hij heeft zoveel kwaliteiten en werkt bovendien ook nog eens heel hard voor de ploeg. Zo’n mix is een heel belangrijk. Hij is één van die spelers die steeds beter kunnen worden. Je moet hem wel af en toe vertellen hoe goed hij het doet, maar je krijgt er veel voor in de plaats.”

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Liverpool  I  Manchester City

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024