VIER zet bekend gezicht in bij Champions League: “Voor het eerst”

VIER zet bekend gezicht in bij Champions League: “Voor het eerst”
Dinsdag 18 september 2018 - 15:00   I  

Vanaf dit seizoen zijn de Champions Leaguewedstrijden die op dinsdag plaatsvinden te zien op Vier. Het is voor het eerst sinds lang dat niet alleen Q2 over de rechten van het kampioenenbal beschikt. Die laatste zender zal alle woensdagwedstrijden uitzenden.

Bij Vier maken ze zich op voor een spannende periode. Dinsdag trappen Club Brugge en Borussia Dortmund het Champions Leagueseizoen op de Vlaamse zender af. De omkadering zal alvast vertrouwd aanvoelen, want Play Sports-gezicht Bram Lambert wordt langs het veld ingezet als interviewer.

“Dat doe ik eigenlijk al een hele tijd bij Play Sports van Telenet, maar nu ben ik dus voor het eerst te zien op de klassieke zender”, vertelt Lambert in een gesprek met Krant van West-Vlaanderen. “Al maakt dat hoegenaamd geen verschil uit. Het zijn dezelfde mensen om mee samen te werken.”

Neusje van de zalm

“Het niveau van werken blijft even hoog, maar dit avondje voetbal is toch van een ander kaliber dan de reguliere competitie. Zo'n Champions League is voor ons sportjournalisten het neusje van de zalm. Al is mijn rol eerder beperkt tot het overbrengen van de sfeer in het stadion tot bij de mensen thuis.”

“Tijdens de wedstrijd probeer ik de opvallendste momenten uit te pikken om daarna de eerste reacties te verzamelen. Ik kijk er naar uit, zoals naar elke wedstrijd van de Belgische ploegen op Europees niveau”, besluit Lambert.

Vertrouwd volk in de studio

In de studio zal ook heel wat vertrouwd volk de revue passeren. Vier werkt nauw samen met Telenet en dus zullen de vaste host zoals Bart Raes, Joris Brys en Gilles De Coster van de partij zijn. Verder zullen ook analisten als Marc Degryse, Bob Peeters en Geert De Vlieger meermaals plaatsnemen in de studio.

TAGS  I  Vier  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024