‘Junior Edmilson neemt beslissing over terugkeer naar België’

‘Junior Edmilson neemt beslissing over terugkeer naar België’
Woensdag 19 september 2018 - 12:00   I  

Junior Edmilson (24) ruilde Standard begin augustus in voor een avontuur bij Al Duhail. Toch is het niet uitgesloten dat we de Braziliaanse Belg binnenkort al terugzien op de Belgische voetbalvelden.

Eerder deze maand maakte Sport/Voetbalmagazine bekend dat Marc Coucke en Luc Devroe nog steeds een oogje hebben op Edmilson. Het tweetal wilde de flankaanvaller in het tussenseizoen maar wat graag naar Anderlecht halen, maar dat lukte niet. Met enige vertraging zou het er nu toch nog van kunnen komen.

Ondertussen zouden Coucke en Devroe al geïnformeerd hebben naar de voorwaarden voor een transfer van Edmilson. Het Anderlecht-bestuur wilde graag weten hoeveel de winger precies moet kosten. Of Al Duhail wil meewerken aan een snel vertrek van Edmilson en wat die zou moeten kosten, is vooralsnog niet duidelijk.

Update 19/9 - 12:00

Volgens de laatste geruchten zou Junior Edmilson niet weigerachtig staan tegenover een snelle terugkeer naar België. Hoewel de Braziliaanse Belg zich voorlopig goed voelt in Qatar, is hij gecharmeerd door de interesse van Anderlecht.

Edmilson zou alles eerst nog eens op een rijtje willen zetten. Hij wil goed nadenken over zijn toekomst, maar neemt binnenkort een beslissing. Coucke en Devroe mogen dus al beginnen te dromen van de komst van de gewezen Standard-smaakmaker.

Poll: Zou jij Edmilson graag bij Anderlecht zien?

TAGS  I  Standard  I  Anderlecht  I  Al Duhail

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024