Oeps! Bij Dortmund denken ze dat Club Brugge met dit elftal gaat spelen

Oeps! Bij Dortmund denken ze dat Club Brugge met dit elftal gaat spelen
Dinsdag 18 september 2018 - 17:15   I  

Club Brugge neemt het vanavond in de Champions League op tegen Borussia Dortmund. De Duitsers onderschatten de ploeg van Ivan Leko niet, maar bij het webteam kennen ze blauw-zwart toch niet zo goed.

Via de sociale media liet Dortmund aan zijn volgers weten met welke mogelijke opstelling Club Brugge straks aan de aftrap zal verschijnen. De Duitsers gaan ervan uit dat Brandon Mechele en Benoit Poulain starten. Goed mogelijk, maar dan zal Mechele wellicht wel de meest centrale verdediger van de drie zijn.

Vormer en Rits op de backs?

Verder staan Ruud Vormer en Mats Rits nogal wat vreemd opgesteld. Verwachten ze bij Dortmund echt dat zij als back gaan spelen of werden de namen gewoon iets te veel naar buiten geplaatst? Het zal nog moeten blijken.

Op de rechterflank verwachten ze bij Dortmund Arnaut Danjuma, op links Krépin Diatta. Dat zal wellicht andersom zijn en de kans is ook groot dat Dion Cools de voorkeur krijgt op die laatste. Voorin tot slot, staan Kaveh Rezaei en Wesley Moraes. In het geval van Rezaei is het afwachten of hij fit geraakt.

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024