Beloften Club Brugge geven meteen het goede voorbeeld in Youth League

Dinsdag 18 september 2018 - 17:51   I

De jonkies van Club Brugge hebben alvast het goede voorbeeld gegeven. De beloften van blauw-zwart speelden dinsdagnamiddag in de UEFA Youth League 1-1 gelijk tegen Borussia Dortmund.

Tijdens de eerste helft was Borussia Dortmund baas. Dat resulteerde na iets minder dan een halfuur spelen in de 0-1 van Aydinel. Club Brugge bood wat weerwerk en kreeg twee prima kansen, maar scoren lukte niet.

Na de pauze kwam Club Brugge steeds beter in de wedstrijd. Rond het uur verzilverde Ngonge een goede kans. Hij kopte raak en maakte er 1-1 van. Luttele minuten later stond Club bijna op voorsprong, maar Ugur en Ngonge lieten grote kansen onbenut.

Het bleef bij 1-1 en zo beginnen de jonkies van blauw-zwart met één punt aan de Youth Leaguecampagne. Vanavond om 21 uur is het aan de grote jongens.