Dortmund bezorgt Club enorme kater in Champions League

Dinsdag 18 september 2018 - 22:49   I   door Redactie

Club Brugge heeft zijn eerste wedstrijd in de Champions League onverdiend verloren. Blauw-zwart ging na een knullig doelpunt in de slotfase onderuit tegen Borussia Dortmund: 0-1. Club vergat tijdens de wedstrijd zelf te scoren.

Club Brugge speelde een sterke eerste helft en verdiende eigenlijk een doelpunt. Al was er helemaal in de beginfase wel een blunder van MItrovic, maar Letica kon de bla nog wegwerken voor de neus van de aanstormende Reus.

Daarna kreeg Club zijn kansen. Danjuma trapte over en Jelle Vossen kopte naast. Stefano Denswil pakte uit met een heerlijke streep. Dortmund stelde daar weinig of niets tegenover. Eén keer zorgde Diallo voor gevaar, maar de ex-speler van Zulte Waregem kopte naast.

Na de rust was Dortmund wat sterker en daardoor kwam Club ook niet meer aan kansen. Het was moeilijker voor de thuisploeg om zijn wil op te dringen. Invaller Openda kreeg nog een geweldige kans, maar besloot op doelman Bürki.

Uiteindelijk kreeg Club in de slotfase nog een ijskoude douche over zich heen. Mitrovic trapte tegen Pulisic heen en met meer geluk dan kunde zag die zijn bal over een kansloze Letica in doel verdwijnen.