Tielemans en Chadli onderuit, Liverpool te sterk voor PSG

Dinsdag 18 september 2018 - 22:52   I   door Redactie

Atlético Madrid heeft in de poule van Club Brugge in de Champions League meteen de volle buit gepakt op het veld van AS Monaco. De topper tussen Liverpool en PSG eindigde in het voordeel van de Reds.

Atlético won met 1-2 bij Monaco. De Spaanse topclub is meteen de eerste leider in de groep van Club. Grandsir had Monaco nochtans op voorsprong gebracht. Costa en Jimenez zetten de scheve situatie echter nog voor de rust recht.

Bij Monaco begonnen Tielemans en Chadli in de basis. Die laatste werd na de rust wel vervangen.

Liverpool leek de drie punten te zullen pakken tegen PSG. Sturridge en Milner (strafschop) hadden de thuisploeg op een oververdiende 2-0-voorsprong gebracht. Thomas Meunier scoorde echter nog voor de rust de aansluitingstreffer. In de tweede helft bracht Kylian Mbappé de bezoekers nog langszij. In de 92ste minuut hield Firminho de drie punten toch nog op Anfield Road.