Mannaert is het niet eens met Anderlecht: "Ik zie het probleem niet, hoor"

Mannaert is het niet eens met Anderlecht:
Vrijdag 28 oktober 2016 - 12:38   I   door Redactie

Anderlecht en AA Gent willen geen zaken meer doen met Zulte Waregem. Ze vinden dat Essevee te weinig betaalt om spelers los te weken en beweren dat Zulte Waregem zwaar doorrekent als zij komen aankloppen.

Manager Eddy Cordier is het daar niet mee eens. "Wij hanteren eerlijke prijzen", reageert Cordier in De Krant van West-Vlaanderen. "Hannes Van der Bruggen wilden wij definitief halen. Elke speler vertegenwoordigt een waarde en daar kan je over discussiëren, wat ook gebeurd is. Wat huurspelers betreft: door een jonge speler uit te lenen, vergaart hij over het algemeen meer speelminuten. Daar wordt de moederclub toch ook beter van?”

Vincent Mannaert, CEO van Club Brugge, heeft in tegenstelling tot Anderlecht en Gent geen problemen met Zulte Waregem. “Zulte Waregem heeft zijn afspraken met Club Brugge altijd nageleefd, dus zie ik wat ons betreft geen probleem. Als blijkt dat Zulte Waregem in de kwaliteiten van een bepaalde speler gelooft en die wil ook zelf gaan, dan zie ik geen reden om het niet te doen, al stel ik vast dat huurspelers vaak ook bij hun tijdelijke club niet meteen aan de bak komen.”

TAGS  I  Club Brugge  I   Zulte Waregem  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Vincent Mannaert

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024