'Christian Benteke moet vertrekken bij Crystal Palace'

'Christian Benteke moet vertrekken bij Crystal Palace'
Woensdag 19 september 2018 - 14:00   I  

Het gaat niet goed met Christian Benteke (27). De Belgische aanvaller sukkelde vorig weekend met een blessure, waardoor hij de competitiewedstrijd tegen Huddersfield miste. Zijn vervanger, Jordan Ayew, maakte zoveel indruk dat men bij Crystal Palace steeds minder op Benteke rekent.

Benteke holt al sinds vorig seizoen achter zijn beste vorm aan, en dat baart Crystal Palace ondertussen wel echt zorgen. Volgens The Daily Mail lijkt onze landgenoot nu zijn basisplaats bij de club te verliezen. Jordan Ayew zou de nieuwe aanvalsleider van Palace worden.

Daar blijft het echter niet bij. Nog volgens The Daily Mail is Crystal Palace van plan om Benteke in één van de volgende transferperiodes van de hand te doen. Het bestuur van de club kijkt momenteel uit naar een nieuwe spits. Eens die gevonden is, zou Benteke te horen krijgen dat hij andere oorden mag opzoeken.

135.000 euro per week

Als de Belgische aanvaller effectief op zoek moet naar een nieuwe werkgever, is het afwachten of geïnteresseerde clubs zijn weekloon van 120.000 pond per week, omgerekend zo’n 135.000 euro, zomaar willen overnemen.

TAGS  I  Crystal Palace

vrijdag 3 februari 2023

donderdag 2 februari 2023

woensdag 1 februari 2023