'Club Brugge moet vrezen voor vertrek van Champions League-uitblinker'

'Club Brugge moet vrezen voor vertrek van Champions League-uitblinker'
Woensdag 19 september 2018 - 14:30   I  

Club Brugge maakte dinsdagavond indruk in de Champions League. Het verloor weliswaar met het kleinste verschil van Borussia Dortmund, maar toch presenteerde blauw-zwart zich op een mooie manier op het Europese toneel.

Eén van de uitblinkers bij Club was zonder twijfel Stefano Denswil. Volgens Het Laatste Nieuws moeten ze in het Jan Breydelstadion nu al beginnen te vrezen voor een vertrek van de Nederlandse verdediger.

De rots in de branding

"Denswil, eerder op de radar van Hamburg en in het scoutingsbestand van Mönchengladbach speelde bijzonder sterk. Achterin was hij de rots in de branding, waardoor hij bij de buitenlandse scouts ongetwijfeld punten heeft gescoord", schrijft de krant.

Als de 25-jarige verdediger deze vorm aanhoudt, is het niet uitgesloten dat er een transfer zit aan te komen. In het verleden stond Denswil ook al eens dicht bij een overgang naar Brighton & Hove Albion, maar toen hield Club Brugge de transfer tegen.

(Lees verder onder de foto)

"Een rotgevoel"

Denswil zelf stond na de nipte nederlaag tegen Dortmund te balen als een stekker. “We moeten trots zijn, maar uiteindelijk verliezen we en dat is heel zuur. Nu hebben we écht een rotgevoel.”

“Zowel als team als individueel hebben we allemaal stappen gezet. We hebben lang zitten wachten op dit soort wedstrijden en dat geldt zeker voor mezelf. Ik wou absoluut laten zien dat ik mijn mannetje kan staan in de Champions League", besloot de Nederlander.

TAGS  I  Club Brugge  I  Borussia Dortmund

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024