"Vanhaezebrouck gaat vanaf nu met één spits spelen bij RSCA"

Woensdag 19 september 2018 - 15:16   I  

Het liep de voorbije weken niet altijd even geweldig bij RSC Anderlecht. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck begon als een pletwals aan het nieuwe seizoen, maar bleef in zijn jongste drie wedstrijden op één gelijkspel en twee nederlagen steken.

Het is niet uitgesloten dat Vanhaezebrouck dezer dagen zijn ploeg in vraag stelt. Staan de juiste spelers wel op het veld en zijn ze goed genoeg om hun specifieke taken die bij hun positie horen uit te voeren? Twee vragen die niet altijd even makkelijk zijn om te beantwoorden.

Ondertussen opperen steeds meer mensen dat Vanhaezebrouck zijn tactische aanpak moet bijschaven. Als je het aan commentator Filip Joos vraagt, gaat Anderlecht het over een andere boeg gooien. “Anderlecht gaat met één spits spelen vanaf nu”, liet Joos zich ontvallen in Extra Time.

Dimata of Santini?

Als dat effectief het geval is, dan moet Vanhaezebrouck nog één belangrijke knoop doorhakken. Welke spits zet hij op de bank? Landry Dimata en Ivan Santini werden allebei met veel tromgeroffel naar Brussel gehaald. Ze begonnen uitstekend aan het seizoen, maar de laatste speeldagen zwijgt hun kanon.

Poll: Welke spits zou jij zeker laten staan?

TAGS  I  Anderlecht

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024