Courtois wéér op de bank: "Het lijkt een complot"

Courtois wéér op de bank:
Donderdag 20 september 2018 - 07:22   I   door Redactie

Thibaut Courtois zat tegen AS Roma weer op de bank. Hugo Camps leeft mee met de doelman van Real Madrid, die zich niet verzekerd weet van een basisplaats na zijn transfer.

"Thibaut Courtois is een eergevoelig man. Zelfs voor een vriendschappelijke wedstrijd wil hij zijn plaats niet afstaan als doelman van de Rode Duivels. Thibaut wil altijd eerste keus zijn", weet Camps in HLN.

"Met dat doel is hij naar Real Madrid vertrokken. Maar zie: in de eerste wedstrijd voor de Champions League speelt hij niet tegen AS Roma. Coach Lopetegui heeft voor Keylor Navas gekozen als titularis. Navas is vertrouwd met de Champions League. Lopetegui noemde de Costa Ricaan een echte strijder."

Simeone

"Dat is slikken voor de Rode Duivel", gaat Camps verder. "Het sprookje Real Madrid kraakt. Hij dacht als een koning te worden onthaald in Bernabéu, maar de egards waren zuinig. Overigens toeterde de coach van Atlético, Diego Simeone, dat Courtois bij hem nooit eerste keeper zou zijn. De Madrileense afbladdering van de beste keeper van het WK lijkt bijna een complot."

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024