"De bank van KRC Genk is sterker dan die van Anderlecht"

Donderdag 20 september 2018 - 13:18   I  

KRC Genk, RSC Anderlecht en Standard beginnen vanavond (écht) aan hun Europese avontuur in de Europa League. Commentator Frank Raes blikt al eventjes vooruit naar de start van het toernooi en merkt meteen een verschil op tussen Genk en Anderlecht.

"In de groep van Genk is Besiktas in theorie de sterkste ploeg. Malmö is waarschijnlijk de grootste concurrent van Genk", steekt Raes bij Sporza van wal. "Verliezen is vanavond niet aan de orde."

"Het zijn wel twee ploegen in de winning mood. Malmö heeft al 17 wedstrijden niet meer verloren. Het wordt dus niet makkelijk voor Genk, maar bij winst zetten ze meteen een goeie stap richting Europees overwinteren."

"Clement staat voor goed voetbal"

Raes is ook zeer te spreken over de manier van werken onder Philippe Clement. "Clement staat voor goed voetbal en beschikt over een sterke kern. Hij kan veel spelers inzetten zonder dat de ploeg verzwakt."

De commentator is zelfs van mening dat Genk in de breedte sterker is dan Anderlecht. "De bank van Genk is sterker dan die van Anderlecht. Het is toch knap hoe hij in vrij korte tijd de rust hersteld heeft in Genk en het publiek opnieuw verzoend heeft met de club."

TAGS  I  KRC Genk  I  Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024