"Die overstap naar Genk was het beste wat hem kon overkomen"

Donderdag 20 september 2018 - 14:29   I  

KRC Genk beschikt dit seizoen over zijn sterkste ploeg in járen. Er wordt veel gepraat over Alejandro Pozuelo, Ruslan Malinovskyi en Leandro Trossard, maar in de schaduw van die mannen is er ook nog ene Sander Berge.

Berge is nog steeds maar 20 jaar oud, maar nu al één van de sterkhouders bij Genk. Hij wordt niet voor niets in de gaten gehouden door de Europese topclubs. Toch blijven ze bij de entourage van Berge rustig. "Die overstap naar Genk was het beste wat Sander kon overkomen", zegt vader Asmund Berge in Het Laatste Nieuws.

"Alvorens die stap te zetten hebben we ons heel goed geïnformeerd. Bij Kjetil Rekdal (ex-Lierse, nvdr.) onder meer. Hij was Sanders coach bij Valerenga en was lovend over Genk. Eerlijk, we hebben ons die overstap nog geen moment beklaagd."

Prima begeleiding

"Genk heeft mijn zoon op elk vlak prima begeleid. Ik hoor Sander minimaal twee keer per dag via FaceTime, we zijn heel erg close. Het is geen kind meer, maar hij is verdorie toch nog altijd maar 20. Elke ouder wil weten hoe het gaat met zijn kind, zeker als het zo ver van huis is."

TAGS  I  KRC Genk

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024