"Beroep aantekenen? Ronaldo heeft al het bewijsmateriaal tégen zich"

Donderdag 20 september 2018 - 16:16   I  

Cristiano Ronaldo (33) is daags na de Champions Leaguewedstrijd tussen Valencia en Juventus hét gespreksonderwerp. Niet omdat CR7 enkele doelpunten maakte, maar wél omdat hij rood pakte na een akkefietje met tegenstander Jeison Murillo.

Ronaldo liet zich provoceren door Murillo, verkocht de Colombiaan vervolgens een schop en trok ook nog eens aan zijn haren. Het verdicht was pijnlijk voor de Portugees: hij kreeg meteen rood. Ruud Gullit volgde de match als analist bij beIN Sports en liet zijn licht schijnen over de actie van Ronaldo.

Gullit denkt dat Ronaldo niet onder een schorsing uit zal komen. “Ik denk dat Juventus hier niet veel tegenin kan brengen. Het is hard en iets wat we niet willen zien, maar ik denk dat als ze in beroep gaan, Ronaldo al het bewijsmateriaal tegen zich heeft”, aldus de Nederlander.

"Bij Real Madrid kwam hij weg met dit soort dingen"

“Toen hij nog bij Real Madrid zat kwam hij weg met veel van dit soort dingen, maar hij zit niet meer bij Real Madrid. Als ze ertegen in beroep gaan is er te veel bewijs. Hij schopte Murillo en greep hem bij zijn haren, dat is wat iedereen gezien heeft", gaat Gullit verder.

"We willen niet dat Ronaldo geschorst wordt, maar hij is in het verleden ook al bij een paar van dit soort incidenten betrokken geweest. Ik snap het ook wel, ze proberen hem te schoppen, ze willen hem provoceren, aan het begin van de wedstrijd werd hij nog hard geraakt en misschien dacht hij wel bij zichzelf dat hij iets terug wilde doen. Maar dit kan niet", besluit Gullit.

TAGS  I  Juventus  I  Valencia

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022