'Ronaldo wil Messi irriteren en probeert toptransfer te regelen voor Juve'

'Ronaldo wil Messi irriteren en probeert toptransfer te regelen voor Juve'
Donderdag 27 september 2018 - 20:15   I  

Hoewel de transfermarkt pas eind augustus zijn deuren sloot, gonst het alweer van de geruchten. Het is nu al duidelijk dat enkele Europese grootmachten in januari opnieuw versterking willen binnenhalen.

Ook FC Barcelona, dat zowel in de Spaanse competitie als in de Champions League goed uit de startblokken is geschoten, mikt op versterking. Het is op vraag van sterspeler Lionel Messi dat de Catalaanse grootmacht straks gaat shoppen.

Messi heeft er bij het bestuur van Barça immers op aangedrongen om Paul Pogba weg te halen bij Manchester United. De Fransman schitterde woensdagavond nog met twee goals in de Champions League, maar het is goed mogelijk dat hij na de jaarwisseling voor Barcelona uitkomt.

Ontbrekende schakel

Volgens Don Balon maakt de Barcelona-top achter de schermen al werk van de komst van Pogba. In Catalonië zien ze in Pogba de ontbrekende schakel op het nu al druk bevolkte middenveld.

Update 22/9 - 9:00

Het is Barcelona wel degelijk menens om Pogba zo snel mogelijk naar Camp Nou te halen. De Spaanse landskampioen stuurt bij iedere wedstrijd van Manchester United een scout uit om de verrichtingen van Pogba te bekijken. Barça zou bereid zijn om meer dan 100 miljoen euro uit te geven aan de Franse wereldkampioen.

Update 27/9 - 20:15

Volgens Don Balon zou nu Cristiano Ronaldo zich willen roeren in het transferverhaal van Paul Pogba. Hij ziet de Fransman liever naar Juventus verhuizen dan naar Barcelona, waar Messi nog steeds op de nodige versterkingen wacht. Als het van Ronaldo afhangt haalt de Oude Dame Pogba binnen. Daarvoor zou hij ook Paulo Dybala willen inruilen. Paulo voor Paul dus.

TAGS  I  Manchester United  I  Barcelona

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024