Carcela haalt zwaar uit: “Jullie doen er gewoon niets aan!”

Carcela haalt zwaar uit: “Jullie doen er gewoon niets aan!”
Donderdag 20 september 2018 - 17:28   I  

Mehdi Carcela speelt sinds januari van dit jaar opnieuw bij Standard. Tijdens het laatste gedeelte van vorig seizoen schitterde de Marokkaanse dribbelaar, maar nu heeft Carcela het moeilijk. Al heeft dat niet alleen te maken met een gebrek aan vorm…

Carcela is immers van mening dat hij te weinig beschermd wordt door de scheidsrechters. Tijdens het duel tegen Charleroi van vorig weekend werd de flankaanvaller zwaar aangepakt met rake tackles. Op een gegeven moment wilde hij zelfs het veld verlaten.

“Ik heb het al proberen duidelijk te maken aan arbiters. Iedere keer opnieuw zeggen ze dat ze de spelers beschermen tegen gevaarlijke tackles. Maar de waarheid is dat ze dat niet doen”, steekt Carcela van wal in een interview met de Franstalige krant L’Avenir. “We worden met meerdere hard aangepakt in de Belgische competitie en de scheidsrechters doen er gewoon niets aan!”

Anti-voetbal

“Ze moeten vaker een fout fluiten. Ik kan haast geen dribbel meer inzetten of een pass versturen, zonder dat ik een tik krijg. Dit is anti-voetbal. Misschien laat ik me niet voldoende vallen. Ik probeer altijd zo lang mogelijk recht te blijven staan. Een fout is een fout, dus een scheidsrechter moet ook in zulke gevallen fluiten.”

TAGS  I  Standard  I  Charleroi

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024