'Zware clash tussen Verheyen en Lombaerts op training'

'Zware clash tussen Verheyen en Lombaerts op training'
Zaterdag 22 september 2018 - 14:59   I  

Het zit flink scheef in het huwelijk tussen Nicolas Lombaerts (33) en KV Oostende. De West-Vlaamse club wil al een hele poos af van het peperdure contract van de gewezen Rode Duivel. Nu probeerde KVO in onderling overleg het contract van Lombaerts te verbreken, maar die stemt daar niet mee in.

Problemen aan ’t Zeetje, en meer bepaald bij KV Oostende. Trainer Gert Verheyen zou op training een confrontatie hebben gehad met Nicolas Lombaerts. Verheyen besliste daarop om de ervaren verdediger uit zijn selectie voor de match van dit weekend te laten.

Het bestuur van KVO zou het contract van Lombaerts in onderling overleg willen verbreken, maar dat ziet de speler niet zitten. De verdediger is volgens Het Nieuwsblad niet gehaast om te vertrekken en dus is er vooralsnog geen oplossing.

Loodzwaar contract

Dat Oostende van Lombaerts af wil, is al langer geweten. Het loodzware contract van de gewezen Zenit-speler dateert nog uit het Coucke-tijdperk en weegt te zwaar door op het budget van de club. Lombaerts wil echter pas weg als hij een nieuwe club vindt waar het volledige plaatje klopt.

Update 22/09 - 14:59

Intussen is duidelijk geworden waarom Lombaerts uit de selectie werd gelaten. Volgens Het Nieuwsblad zou er een confrontatie tussen Verheyen en Lombaerts geweest zijn op training. Daarop heeft Verheyen beslist om hem uit de selectie te laten.

TAGS  I  KV Oostende

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024