Houdt Francky Dury het voor bekeken bij Zulte Waregem?

Houdt Francky Dury het voor bekeken bij Zulte Waregem?
Zaterdag 22 september 2018 - 10:06   I  

Het is crisis in het Regenboogstadion. Zulte Waregem verloor vrijdagavond de derby tegen KV Kortrijk en zit in de put. In een diepe put. Hoewel Francky Dury veel aanzien geniet bij zijn werkgever, zou het niet verwonderlijk zijn mocht hij het straks voor bekeken houden als coach van Essevee.

"Ik zie heel weinig automatismen en spelpatronen", merkte Dury na afloop van de match tegen Kortrijk op. "Nochtans trainen we daar maniakaal op. Iedereen binnen het team weet wat ze moeten doen. Maar momenteel komt het er gewoon niet uit. We hebben eens een 'lucky moment' nodig. Misschien komt dat er tegen Heist in de beker", aldus de Zulte Waregem-trainer in Het Nieuwsblad.

Met een loodwzwaar parcours op de agenda - Genk uit, Anderlecht thuis, Charleroi uit en Standard thuis - ziet het er niet goed uit voor Zulte Waregem. Zelfs Dury lijkt te twijfelen. Houdt hij het binnenkort zelf voor bekeken? Volgens Het Nieuwsblad gaf hij na de match van gisteren alvast een gelaten indruk.

"Ik ben geen tovenaar, hé"

Dury haalde de schouders op toen hem werd gevraagd hoe het nu verder moet: "Iedereen denkt: het komt wel weer in orde. Dury zit al lang bij Zulte Waregem. Ik ben geen tovenaar, hé. Echt, op dit moment zou ik liever journalist zijn en dat jij hier op mijn plaats zit", besloot de coach.

Poll: Denk jij dat Dury het seizoen uitdoet bij Zulte Waregem?

TAGS  I  Zulte Waregem

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024