Coucke belachelijk gemaakt: "Hij beseft toch dat dat een must is bij RSCA?"

Coucke belachelijk gemaakt:
Zaterdag 22 september 2018 - 11:41   I  

Het gaat niet goed met RSC Anderlecht. Voorzitter Marc Coucke had zich de start van het nieuwe seizoen ongetwijfeld anders voorgesteld. Naast het veld zorgde Coucke al voor heel wat beterschap, maar op het veld wil het succes nog niet altijd volgen...

"Marc Coucke heeft al een zootje: Pairi Daiza. Wil hij er nog eentje?", vraagt Het Nieuwsblad zich luidop af. "Anderlecht mag/zal toch geen zootje worden op sportief vlak? Al rijst de vraag - na de afgang tegen Trnava en de 1 op 9 in de competitie - of er in de kern van paars-wit genoeg offensief talent zit. Dat zelfs Hein Vanhaezebrouck - van nature toch zelfverzekerd - twijfelt, belooft weinig goeds."

"Anderlecht zal binnenkort wel in de Lotto Arena voetballen. Of in de Pairi Daiza Dome. Of wat dan ook. En in het stadion kun je dan eten in een sterrenrestaurant, goedgekeurd door Gault Millau", gaat de krant verder.

"Het Astridpark is geen pretpark"

"Het zal allemaal wel geld genereren, maar het Astridpark is geen pretpark. Die randanimatie zal pas volledig tot zijn recht komen als de corebusiness top is. En de corebusiness bij Anderlecht is en blijft voetbal. Goed, offensief voetbal. Zit dat goed, dan zullen de mensen (veel) centen blijven betalen."

"Bij Oostende kon je na een nederlaag gerust feesten tot een gat in de nacht, bij RSCA is dat geen optie. Marc Coucke beseft toch dat veel winnen bij paars-wit een must is?", klinkt het tot slot nog kritisch in de krant.

Poll: Geloof jij in de aanpak van Marc Coucke?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024