Boskamp haalt zwaar uit naar Coucke: "Tenenkrullend"

Boskamp haalt zwaar uit naar Coucke:
Zaterdag 22 september 2018 - 14:04   I   door Redactie

Johan Boskamp is niet verbaasd door de huidige malaise bij Anderlecht. De Nederlander ziet het probleem van RSCA al langer.

“Wat ik echt tenenkrullend vind aan dit hele verhaal is dat het gezicht van Anderlecht stilaan verdwijnt. Toen ik er coach werd, was het voor Vanden Stock niet goed als we wonnen. Neen, we moesten winnen én goed voetbal brengen. Anderlecht was jarenlang de trendsetter in het Belgische voetbal. De beste spelers in België passeerden bij paars-wit, technisch onderlegde spelers die met een actie het verschil kunnen maken", zegt Boskamp in Het Belang van Limburg.

"Het is een verschil van dag en nacht met het huidige Anderlecht. Zo'n spelers mis ik in de huidige kern. Iedereen heeft het over Trebel, maar ik vind hem niet zo'n type. Hij is eerder een harde werker. En wat ik nog het ergste vind, is dat er bij de overname geroepen werd dat er voortaan met de eigen jeugd gewerkt ging worden. En vervolgens werden 15 à 20 nieuwe spelers gekocht. Sorry hoor, maar dan vind ik niet dat je hoog van de toren moet blazen.”

TAGS  I  Anderlecht

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024