'Het is zeker: Hazard gaat vertrekken bij Chelsea'

'Het is zeker: Hazard gaat vertrekken bij Chelsea'
Zondag 23 september 2018 - 07:30   I  

Eden Hazard greep tijdens de voorbije zomermercato naast een transfer naar Real Madrid. De Belg speelt nog steeds bij Chelsea, maar daar zou hij zo snel mogelijk weg willen.

Volgens Don Balon heeft Hazard zijn zaakwaarnemer aan het werk gezet. Hij heeft aangegeven dat hij in januari andere oorden wil opzoeken. Hazard zou nog steeds hopen op een verhuis naar Real Madrid en dat heeft hij ook duidelijk te kennen gegeven aan zijn manager.

Als alles volgens plan verloopt, zou Hazard in januari al naar Santiago Bernabéu kunnen verhuizen. Nu is het enkel en alleen nog afwachten om te zien of Chelsea zijn vedette in het midden van het seizoen zal laten gaan.

Update 23/9 - 7:30

Ian McGarry, journalist bij The Daily Record meldt dat Hazard na afloop van dit seizoen zeker gaat vertrekken bij Chelsea. “Ik twijfel of Hazard bij Chelsea gaat blijven. Volgend jaar in juni zal hij in dezelfde contractsituatie zitten als Thibaut Courtois. Hazard zal dan nog één jaar contract hebben. Hij lijkt me kalm en iemand die weet wat hij wil. Hij zal vertrekken bij Chelsea."

Hazard werd al meermaals in verband gebracht met een verhuis naar Real Madrid en zou nog steeds naar Spanje willen verhuizen.

Poll: Zou jij Hazard graag bij Real Madrid zien?

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024