Waasland-Beveren kan niet winnen van 9 Charleroi-spelers

Zaterdag 22 september 2018 - 19:52   I

Waasland-Beveren blijft ook na acht speeldagen op zoek naar zijn eerste overwinning van het seizoen. Zaterdagavond speelde de ploeg van Yannick Ferrera bijna een volledige helft tegen tien Charleroi-spelers, maar meer dan een 1-1-gelijkspel zat er niet in.

Na iets meer dan een kwartier spelen klom Charleroi op voorsprong. Nieuwkomer Osimhen troefde Roef af en maakte er 0-1 van. De bezoekers waren de betere ploeg in de eerste helft, maar kwamen niet meer tot scoren.

Na rust veranderde match volledig. Eerst kreeg Ilaimaharitra rood en amper twee minuten later stond het al 1-1. Ampomah bracht Waasland-Beveren langszij en zorgde op die manier voor leven in de brouwerij.

Eerste zege blijft uit

De thuisploeg probeerde nog voor de overwinning te gaan, maar Charleroi hield stand. Het bleef 1-1. In blessuretijd pakte ook Perbet nog rood en zo eindigden De Zebra's zelfs met negen.

Voor Waasland-Beveren is het al het vijfde gelijkspel op acht wedstrijden. Het is de enige ploeg in de Jupiler Pro League die nog niet kon winnen. Charleroi vertoeft in de grijze middenmoot met acht punten uit acht wedstrijden.