Devroe keihard aangepakt: "Het is pijnlijk"

Devroe keihard aangepakt:
Zaterdag 22 september 2018 - 21:24   I  

De sfeer bij RSC Anderlecht is ondertussen tot onder het vriespunt gezakt. Paars-wit is al vier wedstrijden op zoek naar een overwinning en dat begint te wegen. Er wordt zelfs al naar manager Luc Devroe gekeken met een kwade blik.

Devroe is de man die verantwoordelijk is voor de transfers bij Anderlecht. Er wordt hem nu verweten dat hij geen goed werk heeft geleverd tijdens de voorbije maanden.

"Anderlecht moet terugvallen op wat het zelf opgeleid heeft. Op zijn eigen waarden. Het is pijnlijk om vaststellen dat de transfers van Devroe niet beter zijn. Zelfs niet evenwaardig", klinkt het keihard in Het Nieuwsblad.

"Abazaj en Adzic - nog twee van die goeie aankopen"

"In het voetbal van Hein Vanhaezebrouck zijn de flanken cruciaal. Ook al is het een 'topper': het zou gerechtvaardigd zijn om zondag met Amuzu en Saelemaekers te beginnen. Ze brengen tenminste dreiging: via voorzetten, dribbels en diepgang."

"Da's een pak meer dan de rest. Wie gaat het anders doen? Musona of Abazaj en Adzic - nog twee van die goeie aankopen, die zelfs fit niet mee mochten naar Slovakije - zeker en vast niet", klinkt het tot slot nog.

TAGS  I  Anderlecht

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024